Déko-play, alleen kwalitatief goede speeltoestellen!

Déko-play bestaat al sinds de jaren 80, maar ondertussen is er natuurlijk een hoop veranderd. De afgelopen jaren hebben we ons assortiment flink aangepast, maar onze uitgangspunt is altijd hetzelfde gebleven: ‘enkel het beste is goed genoeg voor uw kind’. Daarom hebben wij alleen producten van hoge kwaliteit.

Toen en nu

Wij zijn al sinds de jaren 80 actief in de speeltoestellen wereld en dan specifiek gericht op buitenspeelgoed. Déko-play is ooit begonnen met het verkopen van houten speeltoestellen, toen er alleen nog speeltoestellen gemaakt werden van hout. Vanaf de jaren 90 begonnen we met het verkopen van Euro-Swing speeltoestel accessoires, met de bekende wave glijbanen. Die waren toen helemaal in. Sinds 2012 produceren wij in geheel eigen beheer een ijzersterke touwverbinding.

Kwaliteit voorop!

Deze touwverbinding is kenmerkend voor onze producten. We staan bekend om het typerende gele ‘handje’. Dit is tevens het symbool waar wij voor staan. Wij produceren onze producten zo veel mogelijk in Nederland en West Europa, zodat we u kunnen verzekeren van een goede kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk als geen ander dat de speeltoestellen veilig, kindervriendelijk en duurzaam moeten zijn. Daarnaast testen wij onze producten uitvoerig en met regelmaat. Zo ook ons ‘handje’. Deze heeft een draagkracht van maar liefst 400 kilo.

het typerende gele ‘handje’
Déko-Play

Waarom Déko-play?

We staan voor veiligheid, kindvriendelijkheid en duurzaamheid. Dit bieden we door onze producten in Nederland en West-Europa te laten produceren en ze zelf uitvoerig te testen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast vinden wij duurzaamheid belangrijk, zodat niet alleen uw eerste kind, maar ook uw tweede en derde kind nog kan genieten van onze speeltoestellen. Dit bereiken wij door alleen met eikenhout te werken en dit hout te behandelen met lijnzaadolie. Hiervan weten we zeker dat er geen schadelijke stoffen inzitten. Onze speeltoestellen gaan hierdoor extra lang mee en blijven ze altijd kindvriendelijk.

Heb je interesse gekregen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!