Exclusief, duurzaam en betaalbaar

Déko-Play is niet zomaar overal te koop, wat ervoor zorgt dat we een exclusief karakter hebben. Nu wil het zo zijn dat de term ‘exclusief’ wel eens de associatie oproept dat het prijzig is. Maar dat kunnen we natuurlijk ontkrachten, want onze exclusiviteit heeft vooral te maken met het feit dat we onze verkopers heel nauwkeurig uitkiezen.

Vandaag de dag zien we steeds vaker dat speeltoestellen en accessoires in het Midden Oosten worden vervaardigd. Wij hechten er juist waarde aan dat ons speelgoed van dichterbij komt, dus het zelf bedenken en vervaardigen van producten is iets waar we sterk in zijn. We zien gelukkig steeds vaker dat veel ouders hier ook waarde aan hechten.

We zijn ook nog eens heel herkenbaar, zodat u zeker weet dat u met echte Déko-Play te maken hebt. Ons handelsmerk is het speciale Déko-Play touwhandje, zodat u als consument onmiskenbaar goede kwaliteit in handen hebt. Wist u dat u op onze website al onze Nederlandse verkopers kunt terug vinden? Zo weet u precies waar u vertrouwd de beste kwaliteit in huis kunt halen!

Exclusief, duurzaam en betaalbaar