First customer, customer first!

In een tijd waarin we allemaal om ons heen horen wie er eerst is als het op de politiek aankomt, willen wij ook graag laten weten wie er bij ons eerst was. Want het is u vast niet ontgaan dat wij sinds kort beschikken over een fonkelnieuwe website. En natuurlijk moet er dan iemand de eerste zijn, die een bestelling plaatst via die nieuwe website. Wel zo leuk om daar even wat extra aandacht aan te besteden! Customer first, dat zien wij pas graag!

Onlangs werden we telefonisch benaderd door een fijne familie uit Utrecht en zij vroegen ons om advies voor een sterke trapeze met verstelbare touwen voor hun dochter. De bewuste zoektocht vroeg echter ook om een duurzaam karakter, want ons gebruik van en met Europees essenhout sprak deze familie bijzonder aan. Dat is geheel in lijn met wat wij bij Déko-Play doen, het duurzaam vervaardigen van houten onderdelen.

Het zal u dan vervolgens als klant maar gebeuren dat er ergens nog een melding over een testfase vermeldt staat, en ze zijn zomaar de eerste die een bestelling plaatsen via onze nieuwe website! Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat het product naar wens is en dat kan deze familie gelukkig beamen, want de geleverde speeltoestelaccessoires waren helemaal naar wens en wat men er van verwachtte!

We vinden het belangrijk dat onze klanten blij met ons zijn, net zoals wij blij zijn met onze klanten. Wij hebben dit vertrouwen van deze loyale familie dan ook beloond met een handige, opvouwbare hangmat van CamoBob, ter waarde van maar liefst € 89,-!

Trapeze
Trapeze
Trapeze