De zomer komt gelukkig al dichtbij en daar zijn we erg blij mee. Vele kinderen gaan weer lekker naar buiten om hun energie kwijt te kunnen. Onze speeltoestelaccessoires helpen daar goed bij, daarom hebben vanaf deze week een nieuwe serie nestschommels in ons assortiment!

Een nestschommel biedt kinderen een hoop plezier tijdens het spelen in de tuin. Onze nieuwe nestschommels zijn leverbaar in de kleuren rood en blauw en de diameter is 100 centimeter. Bij deze nieuwe producten wordt er standaard een extra groot polyester inlegkussen geleverd. Zo is het speelcomfort compleet!

De schommels worden kant-en-klaar geleverd en zijn gemaakt van een gelaste metalenbuis. De constructies van onze nestschommels zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze extra veilig zijn. Deze schommel kan 150 kilo dragen, waardoor er makkelijk twee of drie kinderen tegelijk op de schommel kunnen. En dat is wel zo gezellig.

Onze nieuwe nestschommels kunt u bestellen via onze webshop. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Déko-play nestschommels
Déko-play nestschommels