RVS indraai schommelhaak

Als bedrijf zijnde vinden we het belangrijk om innovatief te blijven. We testen nieuwe producten en blijven op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Dit seizoen introduceren we dan ook een nieuw product: een aantrekkelijk geprijsde RVS indraai schommelhaak voor in hout. Lees snel verder!

Waarom RVS?

RVS is kwalitatief beter en mooier dan gewoon staal. Een bijkomend voordeel van de RVS indraai schommelhaak is dat deze niet gaat roesten. Daarmee bedoelen we in het bijzonder de schroefdraad wat je na de montage niet meer ziet. Veel mensen weten niet dat de zuren en zouten in geïmpregneerd hout, gewoon staal behoorlijk kan aantasten. Je kunt daarom beter kiezen voor een schommelhaak van roestarm staal, ook wel RVS genoemd.

RVS indraai schommelhaak

RVS indraai schommelhaak

De duurzame RVS indraai karabijn schommelhaak is bedoeld voor houten constructies met een minimale diameter van 9 centimeter. De haak heeft een afmeting van 11 bij 100 millimeter. Dit type schommelhaak is uitgevoerd met een houtdraad schroefdraad.

De RVS indraai schommelhaak is verkrijgbaar voor slechts € 7,50 en nu online te bestellen. Voor meer informatie of vragen kun je altijd even contact met ons opnemen!