Waarom Déko-Play?

Iedereen die kiest voor duurzame, kindvriendelijke en vooral veilige speeltoestel accessoires in de eigen tuin is bij Déko-Play aan het goede adres. In het Brabantse Chaam assembleren wij de zorgvuldig ingekochte onderdelen en voorzien deze van ons speciale Déko-Play touw. Vervolgens werken we de touwverbinding * machinaal af, herkenbaar aan ons ‘handje’.

Een krachtige greep die veilig verbindt

Door onze ruime ervaring weten wij dat kwaliteit garant staat voor jarenlang speelplezier. Daarom zijn onze productonderdelen zoveel mogelijk in Nederland of in West Europa geproduceerd. Na de assemblage testen wij ons assortiment. Zo ook ons ‘handje’. Met een draagkracht van bijna 400 kilogram durven wij met een gerust hart te zeggen: Een krachtige greep die veilig verbindt!

Speciaal Déko-Play touw

Al onze producten, met uitzondering van de vogelnestschommel, zijn uitgerust met uniek in Duitsland geproduceerd Déko-Play Polyhemptouw. Deze touwsoort onderscheidt zich door haar lange levensduur, zachtheid en enorme draagkracht. Ook hier herkent u ons speciale Déko-Play touw in één oogopslag. Door de lichtere kleur sluit het perfect aan bij de basiskleuren van ons assortiment.

Lijnzaadolie

Een goed product is tot in de puntjes verzorgd en vrij van stoffen die onze gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. Daarom laten we ons Europese hout behandelen met lijnzaadolie om het te verduurzamen. Een eeuwenoud natuurlijk middel dat ons ervan verzekert dat er geen giftige stoffen verwerkt worden, zoals bij impregneren vaak gebeurt. Ons Europese essenhout is afkomstig uit Frankrijk of Duitsland. Dit taaie, sterke en elastische hout is erg geschikt om in uitdagende trapezes en touwladders te verwerken.

Kwalitatief, duurzaam, kindvriendelijk en veilig

Vier woorden die op Déko-Play van toepassing zijn. En niet alleen op ons, ook op onze dealers! Zij staan honderd procent achter onze zienswijze. Samen vormen wij een team die u met alle plezier informeert, zodat u samen met uw gezin jarenlang kunt genieten van speelplezier!

* Déko-Play maakt sinds 2015 gebruik van zonnepanelen voor het opwekken van energie t.b.v. machines en verlichting. Onze touwverbinding dus met behulp van de zon gemaakt in ons eigen Nederland.